A Virsky Ukrán Nemzeti Táncegyüttes

A Győri Nemzeti Színházban

Április 16-án (csütörtökön) 19.00 órakor a Virsky Ukrán Nemzeti Táncegyüttes fantasztikus előadását tekinthetik meg a Győri Nemzeti Színházban (II. János Pál tér). A 84 főből álló világhírű társulat 2015-ben egy lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkcióval érkezik Magyarországra.Jegyárak: 4900 - 6900 Ft.

A több mint 75 éves VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a táncosok profizmusa, a lebilincselően kreatív koreográfia, a lenyűgöző látvány, a színpompás kosztümök, az egész világon elkápráztatják a közönséget. A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét.

A számtalan nemzetközi díjjal büszkélkedő VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes már több mint 60 országban vendégszerepelt: felléptek az Egyesült Államokban, Vietnamban, Koreában, Kínában, Kubában, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Görögországban, Brazíliában, Argentínában, Venezuelában, Portugáliában, Svájcban, Dániában, Andorrában, Japánban. Amerikában és Kanadában több millió tengerentúli néző tapsolta vörösre a tenyerét a nagyszerű ukrán koreográfia láttán.

Jegyek kaphatóak:

PartyZoo Jegyiroda: Győr, Liezen - Mayer 120. Tel: 06/20/745 5512

jegyirodagyor@gmail.com

2015.04.06