Tabletop Day – Nemzetközi Társasjáték Nap

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központban

Április 11-én, szombaton 10 és 18 óra között kerül megrendezésre a Tabletop Day – Nemzetközi Társasjáték Nap a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban (Vásárhelyi Pál u. 66.). A Tabletop Day egy ünnep a társasjátékok rajongóinak, egy nap, amikor az egész világon egy a közös cél, hogy az emberek több időt töltsenek együtt, és jól érezzék magukat.

A Tabletop Day lehetővé teszi, hogy kipróbáljunk számunkra ismert és ismeretlen, hazai és nemzetközi játékokat egyaránt.  A 2013-ban és 2014-ben megrendezett Nemzetközi Társasjáték Nap hatalmas sikert aratott: 64 országban, több, mint 3123 játék került kipróbálásra.

Az április 11-én megrendezésre kerülő Tabletop Day minden remények szerint nagyobb lesz, mint a 2014-es, amelyhez a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és a Juego Társasjáték Klub közösen járul hozzá, helyszínéül szolgálva több társasjáték klub találkozásának, valamint részt vállalva különböző társasjáték versenyek szervezésében és lebonyolításában.

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és a Mobilis Tudományos Játékbolt szeretettel vár minden játszani szerető gyermeket és felnőttet ezen a napon 10 és 18 óra között. Valamint várják további társasjáték klubok, baráti körök, iskolai osztályok jelentkezését is, akik szívesen részt vennének ezen a világhírű eseményen!

További információ az esemény hivatalos Facebook-oldalán található.

2015.04.01