Final Cat Film Klub

Búgócsiga Akusztik Garden

Március 18-án szerdán, 20 órakor lesz a Final Cat Film Klub következő vetítése a soproni Búgócsiga Akusztik Gardenben (Csengery u. 30-32.), melyen ismét a Mediawave Fesztivál legjobb alkotásaiból válogatnak a szervezők. A belépés díjtalan!

"Nem, nem fogunk hazudni. Ezen a reggelen is ugyanolyan korán kell kelni, a buszon sem lesznek kevesebben, és a kollégák sem fognak csak úgy kávét hozni. Nem lesz kevesebb munkád és a határidőket sem hosszabbítják meg indokolatlanul. Sopron még mindig 10 119 km-re lesz Hawaiitól, de ez a tény –bár már elmúlt tél- ezen a napon Téged még mindig hidegen hagy. A hétvége még a kanyarban sincs, hisz, ha szigorúan vesszük még mindig inkább hétfőhöz vagy közelebb. Akkor mégis mi a jó ebben a napban? Szerintünk annyi, hogyha már a végére értél, megérdemled, hogy röviddel zárd az estét.
Rövid Film Klubunk március havi vetítésén ismét a Mediawave Fesztivál legjobb alkotásaiból válogattunk. Ahogy azt már megszokhattátok, lesznek szomorúak, vidámak, komorak, színesek, fekete fehérek, viccesek, elgondolkodtatóak, valóságosak és teljesen elrugaszkodottak.
Lesznek továbbá sósak, csokisak, gyümölcsösek, édesek, ám itt a válogatást átengedtük a SOPROFORNO lelkes csapatának, akik, mint mindig, most is gondoskodnak arról, hogy a szünetben se unatkozzatok.
Ezek után nincs mit tenned, gyere és zárd rövidre velünk a szerda estét! Mi-ahogy minden hónap harmadik szerdáján- ott leszünk."

További információ: https://www.facebook.com/events/617852518344755/

 

2015.03.12