A férfi, akit szeretek

Az Újvárosi esték programsorozat következő előadása

a-ferfi-akit-szeretek

2024. május 25-én, szombaton 18 órakor az Újvárosi Művelődési Házban (Győr, Liget u. 55.) az Újvárosi esték programsorozat következő előadásaként A férfi, akit szeretek című zenés lírai játékra kerül sor.

Bernard Slade színdarabja 2 részben, a Pomax Kult Kft. produkciójaként valósul meg, Schlanger Andrással, Csonka Zsuzsannával, Ruzsik Katalinnal és Tóth Józseffel a főszerepben. A rendező Szitás Barbara, a díszlet- és jelmeztervező Szitás Bernadett.

A szerelem mindent legyőz? Mi a legfontosabb hőseink életében? Anya és lánya küzd pár problémával a kapcsolatukban, mígnem váratlanul betoppan az életükbe Austin, a sármos bárzongorista... Mindkét nő életébe gyökeres változást hoz, és a történet végén kiderül, hogy hol is az igazi szerelem; anya és lánya végre igazán közel kerülnek egymáshoz. Szívmelengető, igazi emberi történet ismert dalokkal fűszerezve. Minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódás.

A jegyek ára egységesen 3.500,- Ft, amelyek elővételben az Újvárosi Művelődési Házban (Győr, Liget u. 55., tel.: 96/315-317) vagy az előadás előtt a helyszínen, illetve a Látogatóközpont / Tourinform Győr irodájában (Győr, Baross u. 21., tel.: 96/311-771) válthatók.

2024.05.03