Stage4U – Győri Nemzeti Színház

Színházi vetélkedő középiskolásoknak

horvath-petra-moczar-bence

A II. Duna Nemzetközi Színházi Fesztivál nulladik napján a Győri Nemzeti Színház társulatának fiatal művészei, Sík Frida, Hajdu Tibor és Móczár Bence színházi kvízversenyre hívják a középiskolásokat, osztály- és kollégiumi közösségeket, akik szeretnek játszani és jó kedvvel vetélkednek.

2024. június 4-én a győri színház Kisfaludy Termében 4-6 fős csapatok versenyeznek a kvízvetélkedő fődíjáért. A tanév zárásaként jobb kedvű nem is lehetne az iskolai év befejezése, mint egy olyan vetélkedő, ahol mindenki nyer.

A Stage4U innovatív és interaktív kvízvetélkedő, ami középiskolás diákok számára készül, hogy fokozza érdeklődésüket a színházművészetek iránt, miközben játékos formában teszteli és bővíti tudásukat. A vetélkedő egyedülálló módon ötvözi az általános színházi ismereteket, a kreativitást és a csapatmunkát, kiemelve a diákok kritikai gondolkodását.

horvath-petra-moczar-bence

A stage4u@gyoriszinhaz.hu e-mail-címen jelentkezhetnek a kalandvágyó 4-6 fős csapatok május 20-ig, akik június 4-én, 17 órakor belevetik magukat a játékba. A jelentkezéshez kell egy ütős csapatelnevezés, a játékosok neve és elérhetősége, valamint egy kísérőtanár az iskolából. A nevezéseket érkezési sorrendben fogadják a szervezők.

A klasszikus kocsmakvíz modulokat Horváth Petra (a képen) kvízmester állítja össze általános műveltségi témákból. A jó hangulatról a játékot vezető Sík Frida és Hajdu Tibor színművészek gondoskodnak, a színházi-show-t Móczár Bence (a képen) rendezi.

A nyertes csapat fődíja egy egész iskolának, kollégiumnak szóló attrakció: a Karnyóné című színházi előadás érkezik hozzájuk. Csapatgyőzelmüket megünnepelhetik a Pedró Inno Pékség és Bisztróban, ahol Vajda Péter látja vendégül a fődíjasokat.

Győri Nemzeti Színház

2024.04.29