Ernelláék Farkaséknál

Újvárosi Művelődési Ház

Április 27-én szombaton, 18 órakor Ernelláék Farkaséknál címmel Hajdu Szabolcs színdarabját adja elő a révkomáromi City Reboot Polgári Társulás. Helyszín: Újvárosi Művelődési Ház (Győr, Liget u. 55.). Szereplők: Bandor Éva (Jászai Mari-díjas), Holocsy Krisztina, Olasz István, Szabó Viktor, Schlár Gréta. Rendező: Forgács Péter. A jegyek ára egységesen: 3.500 Ft.

Mindennapi párkapcsolati és gyermeknevelési problémáink jelennek meg ebben a kortárs magyar műben. Eszter és Farkas szokásos esti családi életüket élik, a megszokott kis civakodásokkal tarkítva, mígnem éjfél körül beállít Eszter testvére, Ernella párjával Alberttal. Lerobbant a kocsijuk, pár napra beköltöznek Eszterékhez, amíg megjavítják az autót. Enyhe feszültséget szül ez a helyzet és fokozatosan kiderülnek mindenki rejtett gondolatai, érzései. A gyereknevelésről is eltérőek a vélemények a két családban.

Jegyek elővételben az Újvárosi Művelődési Házban (tel.: 96/315-317) vagy az előadás előtt a helyszínen, illetve a Látogatóközpont / Tourinform Győr irodájában (Győr, Baross u. 21., tel.: 96/311-771) válthatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartják.

2024.04.15