Valaki itt járt

Szücs-Gáspár Borbála kötetbemutatója a győri könyvtárban

szucs-gaspar-borbala-konyvbemutato

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Herman Ottó utcai Központi Könyvtárának klubhelyiségében 2024. április 10-én, délután 17 órakor Szücs-Gáspár Borbála (Törzsök Károlyné dr.) várpalotai költő, író könyvbemutatójára került sor Valaki itt járt címmel.

A meghívott vendég azonos című, ötödik szépirodalmi kiadványát mutatta be a lelkes közönség előtt. A szerző beszélgetőtársa Kilián László, a veszprémi Művészetek Háza szakmai igazgatóhelyettese volt, a versek, prózarészletek előadásában pedig a szerzőn kívül Körmöci Judit és Kiss János, az inotai Hidasház – Kultúrsziget házigazdái működtek közre.

Szücs-Gáspár Borbála szerteágazó tevékenységekben gazdag életútjának emlékei, élményei adtak bőséges forrást írásaihoz, melyekben a költői igényesség érzékenységgel, beleélő képességgel párosul. Az est folyamán a készülő hatodik kötetből is hangzottak el versek Kiss János tolmácsolásában.

Búcsúzásul a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség (GYAK) számos Győri Antológia kötettel ajándékozta meg őket.

A Valaki itt járt című kötet megtalálható a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér gyűjteményében.

Szigeti Endre író, a GYAK vezetője
Fotók: Molnár György, a GYAK és a Győri Fotóklub Egyesület tagja

2024.04.12