1104

Bödőcs Tibor: Cefre Palota

A mosonmagyaróvári Flesch Központban

Március 20-án, pénteken 19 órakor a mosonmagyaróvári Flesch Központban (Erkel F. u. 14.) Dumaszínház lesz Bödőcs Tiborral: Cefre Palota című, legújabb önálló estjén egy Weöres Sándor-idézet körül kalandozik. Persze a már megszokott, intellektualitással aládúcolt, legvadabb bohóctréfák sem maradhatnak el. A jegyek 2900,- Forintba kerülnek.

„Hogyan írjunk ajánlót új műsorunkhoz? Kezdésnek mehet egy jól hangzó idézet, attól komollyá válik a dolog: „Amelyik nemzet fölényben akar lenni más nemzetek fölött: hóhérrá, vagy bohóccá válik. Nemzetük életét elmocsarasítják, kik nemzetük valódi, vagy vélt erényeit hangoztatják s a kíméletlen bírálatot tűrni nem akarják. A legnagyobb csapás, ami egy népet érhet, ha egyoldalú irányítással az ítélőképességét tönkreteszik. Az ilyen nép elzüllik és mennél vásáribb kalandor nyúl érte, annál könnyebben odadobja magát. Nincs az a kívülről jövő veszedelem, végigdúlás, évezredes elnyomás, mely ezzel fölérne.” (Weöres Sándor)

Ezt finoman vonatkoztassuk a műsorra: Bödőcs Tibor legújabb (ez fontos jelző!), önálló estjével e körül az idézet körül kalandozik. Emellett (ha még ez sem elég), persze, a már megszokott, intellektualitással aládúcolt, legvadabb bohóctréfák sem maradhatnak el. (Egy kis teleshop) Nem hagyhatja ki! (Egyébként igen, de ez most mindegy). Mellesleg (irónia nélkül, hahahaha!) szeretettel várom Önöket az Új Estemen!” (Bödőcs Tibor)

További információ a Flesch Központ honlapján található.

2015.03.10