Fúzió – Stipsits Ibolya fotóművész könyvbemutatóval egybekötött kiállításának megnyitója


fuzio

A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar Cziráki Lajos kiállítóterében nyílt meg Stipsits Ibolya fotóművész kiállítása. A telt házas esemény azonban több volt, mint megnyitóünnepség, kötetbemutató, vetítés és St. Martin lélekig ható zenéje emelte a színvonalát, így vált a különböző művészeti irányzatok fúziójává.

Az eseményen Nagyné dr. László Edit, Győr Megyei Jogú Város jegyzője, valamint dr. Pongrácz Attila, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar dékánja mondott köszöntőt. A fotókból és kisplasztikákból álló tárlatot Kiss János Kossuth-díjas táncművész, a Magyar Művészeti Akadémia alelnöke nyitotta meg, St. Martin zenész, előadóművész szaxofonon és pánsípon járult hozzá a hangulat fokozásához. Az intézmény nagyterme csordultig megtelt érdeklődőkkel.

Stipsits Ibolyát sokan ismerik a városban, nem először csodálhattuk meg képeit, alkotásait. Indíttatásáról, művészi és karitatív céljairól, sikereiről fia, Takács Gergely mesélt a nagyérdeműnek.

Ezúttal beszéljenek erről az ünnepi alkalom képei.

Fotók: Bognár Imre Tivadar, Molnár György

2024.03.27