2024 A Yang Fa Sárkány éve - A kínai asztrológiai új év

FILO-Pont Győr

Március 25-én hétfőn, 18.30-kor 2024 A Yang Fa Sárkány éve - A kínai asztrológiai új év című előadásra várják az érdeklődőket a FILO-Pontba (Győr, Kálóczy tér 15.).
Mit jelent a Yang Fa és a Sárkány minőség a hétköznapjainkban? Milyen minőségek jellemzik az előttünk álló évet?  Az előadók, Wágner Mária és Nagy Ildikó ezekre a kérdésekre keresik a választ, megmutatva a kínai asztrológia gyakorlatiasságát és mindenki számára alkalmazható eszközeit ahhoz, hogy jobban tudjunk alkalmazkodni egy év energiájához. 

Az előadás és beszélgetés során a kínai asztrológia eszközeivel feltérképezhetjük, hogy mely területekre érdemes összpontosítanunk, mire fordítsunk kevesebb figyelmet.
Miért érdemes mindezzel foglalkozni? Ha tudjuk, mire számíthatunk, kevésbé billentenek ki a körülmények, és könnyebben meg tudjuk ragadni az alkalmat, hogy lépjünk a céljaink felé. Ha megismerjük az előttünk álló időszak jellegzetességét, az hozzásegíthet minket, hogy harmonizáljuk a belső világunkat a külső folyamatokkal, így egy egészséges egyensúlyban gazdagodhatunk az új év kínálta tapasztalatokkal.

 Egy év energiája az általános jellemzők mellett a saját képletünktől függően fejti ki hatását, ezért kitérnek majd az egyes elemek jellegzetességeire. 
A saját képletet itt lehet megnézni, és hasznos, ha kinyomtatva magunkkal is hozzuk.  A résztvevők a képlet értelmezéséhez is kapnak támpontokat.

Részvételi díj: 2200 Ft, kedvezménnyel 1500 Ft. Kedvezmény diákok, nyugdíjasok, pedagógusok, álláskeresők részére.

2024.03.14