VII. Győrkőcfesztivál


Július 4. és 6. között hetedik alkalommal hívják és várják az ország összes Gyuriját, Zsófiját, Petijét, Zsuzsiját... azaz minden gyerkőcöt a négy folyó városába, Győrbe, a VII. Győrkőcfesztiválra.

Minden évben, július első hétvégéjén aranyhajú tündérlányok érkeznek a négy folyó városába, s két és fél napra varázspálcájukkal játszótérré, lurkóbirodalommá változtatják az egész várost. „10 helyszínen 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van! Belépő a mosolyod, mit hozz magaddal az arcodon és egy rólad készült fotón! A mosolyodért cserébe kincset érő karszalag tulajdonosa leszel, mellyel a Győrkőcfesztivál alatt minden program ingyenes!”

A Vaskakas Bábszínház munkatársai játszótérré változtatják Győr teljes belvárosát. Legnagyobb attrakciónak ígérkezik a BLOOM - építő játszótér vendégszereplése. A londoni olimpia után először Magyarországon, Győrben, a Győrkőcön építkezhetnek az angol iparművészek fantasztikus ötletéből született, bármilyen formát létrehozni képes elemekből a gyerekek.

Részletes program: http://www.gyorkoc.hu/hu/programs_locations

2014.06.27