1373

Peet Project koncert

Pannonhalmi Jazz-Terasz

Július 4-én (pénteken) 19.30 órakor a Pannonhalmi Apátsági Pincészet kóstolóteraszán Peet Project koncert lesz a Pannonhalmi Jazz-Nyár keretében. A Pannonhalmi Apátsági Pincészet szabadtéri kóstolóterasza kiváló helyszín zenés események megrendezésére, amelyek alkalmával a páratlan természeti környezet, a kiváló borok és a minőségi jazz-zene teljesen egyedi módon alkot egységet.

A könnyed beszélgetések, a kötetlen borfogyasztás és a kellemes közösségi hangulat jegyében 8 évvel ezelőtt itt indult útjára a nyaranta legalább három ízben élvonalbeli magyar és külföldi jazz-zenészek fellépésével eseményenként mintegy 300 fős közönség számára megrendezett Pannonhalmi Jazz-Terasz koncertsorozat. A Peet Project tagjai: Ferencz Péter ”Peet” – hegedű, zenekarvezető; Herold Péter – szaxofon; Lőrincz Ádám – billentyűk; Szedlár Dávid – basszusgitár; Vas Gyula – dobok 

Részvétel előzetes jegyvásárlással lehetséges. Belépőjegy a fenti koncertekre 2500,- Ft, amely tartalmaz egy kóstolópoharat és egy köszöntőitalt is.

2014.06.26