Nyitott házasság

Újvárosi Művelődési Ház

Május 20-án szombaton, 18 órakor a Nobel-díjas író, Dario Fo vérbeli, pikáns olasz vígjátékát tekinthetik meg az érdeklődők a Hadart Színház előadásában az Újvárosi Művelődési Házban (Győr, Liget u. 55.). Szereplők: Szitás Barbara és Schlanger András. A jegyek ára egységesen: 3500 Ft.

 

Rendezte: Szitás Barbara

Mit lehet tenni, ha a kapuzárási pánik előtt álló férj kikapós? A házaspár számtalan kacagtató buktatóval kipróbálja a nyitott házasságot, amire a fondorlatos ügyvéd végül rábeszéli a nejét. De vajon működik-e, ha mindkét fél részéről nyitott? Melyik fél húzza be a csőbe a másikat? És végül hova fut ki a kapcsolat? Ezekre a kérdésekre kapja meg a választ a néző, miközben ő is aktív részese a játéknak. Mind a férj, mind a feleség, számtalan kérdéssel szembesíti a nézőket, a saját életükkel kapcsolatban... Mindezt számos kacagtató helyzeten át kísérhetjük végig.

Jegyek elővételben az Újvárosi Művelődési Házban (Győr, Liget u. 55. Tel.: 96/315-317) vagy az előadás előtt a helyszínen, illetve a Látogatóközpont / Tourinform Győr irodájában (Győr, Baross u. 21., tel.: 96/311-771) válthatók.

2023.05.03