Jókedvvel, bőséggel

A RÉV Színház új előadása a Lima Pub & Hostelben

jokedvvel-boseggel-rev-szinhaz

A RÉV Színház új előadása tekinthető meg januárban három alkalommal is (9-én, 22-én és 29-én) Győrben a Lima Pub & Hostelben (Arany János u. 13.): a Jókedvvel, bőséggel szerepeiben Árvai Péter, Balla Richie, Bársonyosi Dávid és Kiss Tünde látható.

A RÉV Színház legújabb színházi előadását a társulat vezetője, Balla Richie mellett új és már veteránnak számító vendégművészek állították színpadra. Az író-rendező Fábián Péter, a K2 Színház alapítója, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Iskola tanára és a FreeSzFE oktatója először dolgozik a csapattal, míg a színész stábot erősítő Kiss Tünde, Árvai Péter és Bársonyosi Dávid már legalább egy alkalommal szerepelt a társulat más produkcióiban. Az előadással új színházi helyszín is debütál Győrben, hiszen a Lima Pub & Hostel először fogad be ilyen jellegű produkciót.

A Jókedvvel, bőséggel szakmai értékelés egy részben: a Magyar Szavalatért Egyesület Kárpát-medencei versmondó versenyt hirdet a Himnusz megszületésének kétszázadik évfordulója alkalmából. Az Északnyugat-Magyarországi Regionális Forduló tétje óriási: a legjobb versenyzők egyenes ágon bejutnak a országos fordulóba, ahol - kellő jókedvvel - bőséges díjakért kelhetnek birokra. Reméljük, addigra alábbhagy a Járvány is, és a döntő már nem online kerül megrendezésre. A helyi mezőny kiemelkedő, tele isteni fiatal tehetségekkel, akik kívülről fújják a Himnuszt. A zsűrinek nehéz dolga lesz!

Játsszák: Árvai Péter, Balla Richie, Bársonyosi Dávid, Kiss Tünde
Író-rendező: Fábián Péter
Külön köszönet: Bálint Viktória Citrom, Szántó Dániel és Kölcsey Ferenc


JEGYÁRAK:

Felnőtt: 3000,- Ft
Diák: 2000,- Ft
Jegyfoglalás a RÉV Színház Facebook-oldalán, üzenetben!

Az előadás helyszíne: Lima Pub & Hostel (9021, Győr, Arany János u. 13.)

Az előadás időpontjai:

Január 9. (hétfő) 19:00 - Facebook-esemény

Január 22. (vasárnap) 19:00 - Facebook-esemény

Január 29. (vasárnap) 19:00 - Facebook-esemény

2023.01.03