Nosztalgikus közönségtalálkozó Kocsis Dénes énekes-színművésszel


kocsis-denes

2022. április 10-én Nyergesújfalun, a 10’S moziban Kocsis Dénes énekes-színművésszel tölthettek el egy rövid délutánt az érdeklődők egy közönségtalálkozó keretein belül, immár harmadszorra.

Leányváriné Szádóczki Irén szervezésében először 2020 szeptemberében, majd egy évvel később, 2021 nyarán volt meghívott vendég Kocsis Dénes egy vidám, zárt körű rendezvényen. Ezen a szép tavaszi délutánon most ismét ő köszöntötte a közönséget, ezúttal Bári Edit, a Győri Szalon online kulturális magazin munkatársa volt a beszélgetőpartnere.

A pandémia az előadó-művészetet is nagyon érzékenyen érintette, hiszen 2 évig alig működtek a színházak. A kényszerpihenő után azonban újra színpadra állhattak az előadók, színészek, és most már készülhetnek az új évadra.

Dénesre újabb, izgalmas feladatok várnak, hiszen Jézus szerepében Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi rockoperájában, a Mária evangéliumában lesz látható június 6-án a Margitszigeti Szabadtéri Játékokon, június közepétől pedig az újonnan bemutatásra kerülő Presser-musicalben a Hatszín Teátrumban.

A közönségtalálkozó során természetesen szó esett tervekről, eddigi pályájáról, szerepekről, kollégákról, a színházi világ csillogó és árnyasabb oldaláról, és persze a rajongókról egyaránt. A kérdésre, hogy ki lenne az a személy, példakép vagy családtag, akivel Dénes eltöltene egy órát, Bubik István és Balikó Tamás nevei hangzottak el.

A beszélgetés közben Dénes pályájának legszebb dalai csendültek fel, mint például a Hétköznapi hős a Rudolf című musicalből, a Miért nem fogadsz el engem és A zene, az vagyok én a Mozartból, a Vándorélet az Ördögölő Józsiásból, valamint a Rómeó és Júliából a Miért fáj?

Kocsis Dénes humorosan, őszintén és közvetlenül mesélt magáról, a munkásságáról és legfőképpen az apaságról. Ezen a délutánon a nézők újabb felejthetetlen élménnyel gazdagodhattak, hiszen a fiatal, sármos művésszel eltöltött két óra minden pillanatát élvezni lehetett.

Nagy Viktória
Fotók: Bacsa Ilona

2022.04.12