Perger Gyula: Újváros

Könyvjutalommal járó kvízjáték a győri könyvtártól

perger-gyula-ujvaros

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér kiadásában a közelmúltban átfogó helytörténeti mű született Újváros történelméről. A Perger Gyula által írt kötetben a városrész településszerkezetéről, műemlékeiről, nyelvi, etnikai és vallási közösségeiről, gazdasági életéről, néprajzáról olvashatunk. Most egy kvízjáték kitöltésével bárki egyszerűen hozzájuthat az érdekfeszítő kötet egy példányához!

A városrész történetének legismertebb érdekességeihez kapcsolódó 8 kérdéses kvízt kell kitölteni: a feladatlap személyesen a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára (Herman O. u. 22., emelet) és a Kisfaludy Károly Könyvtár (Baross G. u. 4.) olvasószolgálatán vehető át, vagy erre a linkre kattintva letölthető a könyvtár honlapjáról. A megoldást ugyanitt kell leadni. A helyes kitöltés jutalma pedig a könyv!


A kötet a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér által Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program (TOP-6.9.1-15-GY1-2016-00001) projekt keretében jelent meg.

2022.03.16