Zenélő udvarok

Szabadtéri koncertsorozat

A Győri Filharmonikus Zenekar Zenélő Udvarok című koncertsorozata folytatódik. A társulat kamaraformációival és szólistáival a város kevéssé ismert hangulatos belső udvaraiban találkozhatnak a zenebarátok. Az alább felsorolt hangversenyek egy kivételével díjmentesen látogathatók.

09. 15. szerda 18 óra:
Helyszín: Magyar Ispita belsőudvara (9022 Győr, Nefelejcs köz 3.)
Program: Vonós-duó
Közreműködők: Juhász-Molnár Boglárka és Juhász Viktor

09. 16. csütörtök 18 óra:
Helyszín: Bencés Rendház belső udvara (9022 Győr, Széchenyi tér 9., bejárat a Szent Mór Bencés perjelség portája felől)
Program: Kamarazenekar Rajna Martin vezényletével
Közreműködnek: Berkes Ryoko, Dombi Rajmund, Gőgh Tamás, Györe Nóra Andrea, Horváth Mihály, Kovács Krisztina, Lukács Éva, Magyar Judit, Molnár Dénes, Nagyné Gyöngyösi Ildikó, Sebestyén Péter, Szépszabó Marine, Tanaka Mariko, Vörösváry Márton

Vezényel: Rajna Martin
Belépőjegy: 750 Ft (jegyvásárlás a belépés előtt 1 órával a helyszínen, kizárólag készpénzzel történő fizetésre van lehetőség)

09. 17. péntek 18 óra:
Helyszín: Püspöki Udvarbíróház- Borsos Miklós állandó kiállítás udvara (9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.)
Program: Vonósnégyes
Közreműködik: Bónitz Márton, Ráczné Nagy Andrea, Rácz István, Molnár Dénes

A Győri Filharmonikus Zenekar fentiekben felsorolt Zenélő Udvarok koncertjei a szeptember 16-i kamarazenekari koncerten kívül díjmentesen látogathatóak. A továbbiakban a kisebb formációk koncertjei szintén díjmentesek lesznek, a nagyobb, kamarazenekari produkciók pedig 750 forintos jelképes belépőjegy megváltásával látogathatóak (jegyvásárlás a belépés előtt 1 órával a helyszínen, kizárólag készpénzben). Belépéskor kérik a közönséget, hogy mindenki készítse elő védettségi igazolványát és személyi okmányát. A programokhoz esőnapot nem jelöltek ki a szervezők.

2021.09.14