OrgonaPont 2021 koncert

Mennyek királynéja

A győri Szent Imre plébániatemplomban (Győr, Szent Imre u. 35.) a Filharmónia Magyarország szervezésében augusztus 17-én (kedden) 19 órakor nyáresti orgonakoncert kezdődik. A rendezvény az országos Orgona Pont 2021 programsorozat egyik hangversenye. Előadók Navratil Andrea (ének) és Mali Katalin (orgona). 

Navratil Andrea (népdalénekes, tanár, mesemondó, ökológus): a Kobzos együttes és a Fonó zenekar mellett az Igriczek együttes tagja, a Duna Művészegyüttes szólóénekese, Berecz András műsorainak, valamint a Békás banda, az Eszterlánc és a Tallabille zenekarnak meghívott vendégénekese, a Fölszállott a páva tehetségkutató verseny felkészítő mestere.
Mali Katalin Kecskeméten, a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában orgona, angol nyelvű szolfézs-zeneelmélet és karvezetés szakon érettségizett. Orgonatanára Révész László volt. 1996-ban felvételt nyert a budapesti Zeneakadémiára, ahol 2001-ben szerzett orgonaművész, -tanár diplomát Ruppert István és Pálúr János növendékeként. Ugyanebben az évben szerzett zeneelmélet diplomát Hegyi Erzsébet osztályában. 2001-2002-ben tanulmányait Münchenben folytatta Franz Lehrndorfer professzornál. 2002-től a Tihanyi Bencés Apátság orgonaművésze.
Jegyek válthatók a győri Tourinform irodában (Baross G.u.21.) a koncert előtt a helyszínen, illetve online a www.jegymester.hu oldalon. Jegyár: 2 900 Ft. Kedvezmény: diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezmény.
A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján a felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.
Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!
A szervezők a műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartják, aminek függvényében a jegyár is változhat.
A koncert a Kormány 1290/2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

2021.08.11