A Tankcsapdával zárul a győri nyár


tankcsapda-dezsi-gyor-nyarzaro

Az utolsó és egyben legzúzósabb nyári buli augusztus 28-án, 21 órakor kezdődik majd a Városháza előtti téren és útszakaszon. Erről sajtótájékoztatón számolt be dr. Dézsi Csaba András polgármester és a Tankcsapda zenekar tagjai: Lukács László, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor.

A koncert eredetileg a Rába-parton lett volna egy forgó víziszínpadon, azonban a koronavírus keresztülhúzta a város vezetésének eredeti elképzeléseit, így új helyszínt kellett találni. Bár máskor is volt már a Városháza előtti útszakaszon koncert, a mostani felettébb különleges lesz, hiszen a zenekar egy körszínpadon csap majd a húrok közé.

tankcsapda-dezsi-gyor-nyarzaro

Dr. Dézsi Csaba András az esemény kapcsán elmondta, hogy azért esett a választás a Tankcsapdára, mert a zenekar örök érvényű slágereivel és az új dalokkal méltó módon tudja búcsúztatni a nyarat a városban.

Lukács László, a Tankcsapda énekese kiemelte, hogy mindig nagy öröm számára, ha Győrbe jöhet, és alig várja ezt a hatalmas koncertélményt. Fejes Tamás, a zenekar dobosa arról beszélt, hogy a körszínpad egy különleges technika, amit eddig csak a világsztárok fellépésein lehetett látni külföldön, azonban szerinte ez óriási élmény lesz, hiszen a népszerű dalok így minden irányból élvezhetőek lesznek majd. Sidlovics Gábor – aki a gitárért felel – pedig hozzátette, hogy a győri nem csak egy koncert lesz a sok közül, hanem A koncert, hiszen idén ez lesz a legnagyobb és a legszínvonalasabb szabadtéri fellépésük.

tankcsapda-dezsi-gyor-nyarzaro

Az esemény ingyenes, de csak védettségi igazolvánnyal látogatható!

2021.08.02