''Síppal, dobbal'' - Napóleon ágyúgolyója

Legendák ecsettel és orgonaszóval

A Rendezvényműhely Közhasznú Egyesület szervezésében 2021. május 29-én (szombaton) 17 órakor a Kossuth utcai református templomban (Győr, Kossuth Lajos utca 9.) egy győri legenda elevenedik meg a helyszínen készülő festményen és az orgona muzsika révén.

Az esemény megnyitásaként köszöntőt mond és rövid igehirdetést tart Wagner Tamás lelkipásztor.
Közreműködnek: Borbély Károly festőművész és Elischer Balázs orgonaművész.
A belépés védettségi igazolvánnyal, vagy az oltáskor kapott igazoló cédulával lehetséges. A maszk viselése kötelező. A helyszínen csak korlátozott számú látogatót tudnak fogadni, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráció: rendezvenymuhely@gmail.com; sms: +36 20 998-2009. Egy fő több személyt is regisztrálhat, de ne csak a létszámot, hanem a személyek nevét is kérik elküldeni!
A program díjtalan.
A 6 koncertből álló rendezvénysorozat a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01662 révén valósul meg. Minden koncerten egy győri legenda elevenedik majd meg, Győr három templomának három orgonáján. Elischer Balázs orgonaművész zenéjére Borbély Károly festőművész élőben fog alkotni.
A koncert végén a látogatók között kisorsoljuk az elkészült festményt , valamint 1 db CD-t Elischer Balázs orgonaművész felajánlásával.

2021.05.27