Nagy táncválasztó

Győr, 2020. szeptember 20.

Szeptember 20-án egész napos ingyenes tánc workshop-ra várják az érdeklődőket a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium (Győr, Szabolcska u. 5.)  szervezésében, ahol az érdeklődők 35 tánckurzus közül választhatnak és közel 20 táncstílust próbálhatnak ki a 30 perces táncórák során.

A Válaszd a táncot – válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztó eseményhez idén már második alkalommal csatlakoztak a győri intézmény és a városban működő tánciskolák tanárai.
A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére közel 80 táncpedagógus közreműködésével a Nagy Táncválasztón, több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség 10 vidéki helyszínen. 
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd. Győrben a helyszínen (Szabolcska utca 5.) személyesen lehet jelentkezni az órákra, amelyről a rendezvény honlapja (www.nagytancvalaszto.hu) nyújt részletes tájékoztatást.

2020.09.10