212

Ridley Scott és Kevin Macdonald a közönség videóit várja új dokumentumfilmjéhez


life-in-a-day-ridley-scott-kevin-macdonald

A közönség által elküldött videókat akarja felhasználni új dokumentumfilmjéhez Ridley Scott és Kevin Macdonald. A két rendező egy YouTube-videóban tette közzé felhívását, mint mondták, Life in a Day című produkciójukhoz kérik a felvételeket. A dokumentumfilm a Föld egy napját akarja bemutatni.

A 82 éves Ridley Scott és az 52 éves Kevin Macdonald arra kérte a közönséget, hogy akit érdekel a produkció, az július 25-én töltse fel videóját a lifeinaday.youtube platformra – számolt be róla a people.com.

Mindenki és bárki lényeges ebben a filmben, teljesen mindegy, hogy mit tapasztal. Nyilván mindenki számára rendkívüli ez az év, és ez tükröződik majd a felvételekben, de elsősorban a személyes tapasztalatok fontosak a készülő film számára” ‒ hangsúlyozta Macdonald. „A valóságot akarjuk hitelesen megmutatni. Csináljunk együtt filmet!

A dokumentumfilmet a Sundance Filmfesztiválon mutatják be, és bárki megnézheti majd a YouTube-on. A rendezők szeretnék, ha erre a filmre visszatekintve el lehetne mondani: tényleg ilyen volt az élet 2020-ban.

Forrás: MTI

2020.07.15