Tematikus séták újra!

Maszkban vagy anélkül – ahogy kényelmesebb

Az Original Balance Kft. csapata Pünkösd alkalmával újraindítja népszerű városnéző sétáit. 2020. május 30-án (szombaton) és 31-én (vasárnap) 15 órától, "Piros pünkösd napján mindenek újulnak" címmel indul vezetett séta. Az új tematikus városnézés aktualitását a Pünkösd, mint vallási ünnep adja. A szervezők az ünnephez kapcsolódó népszokásokat is felidézik.

A séta részvételi díja 2020,- Ft. További információk: A sétát a szabadban vezetik, a szükséges távolságtartás lehetőségét biztosítva. Szájmaszk viselése nem kötelező. Aki a maszk viselését az elmúlt időszakban megkedvelte vagy viselésével érzi magát biztonságban, kérjük használja, hozza magával kedvenc darabját!

Találkozás: Káptalandomb, a Bazilika főbejárata

Fontos kérés, hogy a séta találkozási pontján történő fizetés gördülékeny lebonyolítása miatt a program kezdete előtt 15 perccel érkezzenek és a részvételi díjat pontosan kiszámítva adják át!


2020. május 31-én (vasárnap) 10 órától, "Győr gyerekszemmel" sétára várják az érdeklődőket Gyereknap alkalmából. A sétán túl a gyerekek segíthetnek a vár visszafoglalásában, a céhes legények nyomába eredhetnek és Csipkerózsikát is megkereshetik.

A program részvételi díja a Gyereknapon: 1.500,- Ft/fő, az első 10 jelentkező egy embert díjmentesen hozhat magával!

Találkozás: Széchenyi tér, Mária-oszlop

Bejelentkezés: idegenvezetes.gyor@gmail.com ; 30/ 2949174.

2020.05.25