Maradj otthon, és nézd meg Bródy János teljes koncertjét

Lesz még egyszer – 2016. április 9., Papp László Budapest Sportaréna

brody-janos

A Melody Produkció a GrundRecords gondozásában elérhetővé teszi Bródy János 70 című 2016. április 9-i Arénakoncertjének teljes felvételét. Maradjunk otthon, és éljük át újra a koncert hangulatát!

Bródy János, Kossuth- és Liszt-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemérem Középkeresztjével elismert zeneszerző-szövegíró-előadóművész 2016 áprilisában töltötte be 70. életévét. Ebből az alkalomból barátai és tisztelői kérésére és mindenki örömére Lesz még egyszer címmel adott nagykoncertet az Arénában, és osztotta meg közönségével dalokba foglalt véleményét a szerelemről, a barátságról, a küzdelemről, a szabadságról, a magánéletről és a köztársaságról. Megmutatta, milyen egy szabad és szuverén művész, aki bízik abban, hogy dalai halhatatlanok. Bemutatta a régi dalok mellett a ferbuárban megjelent Ráadás című albumának legjobbjait is. A koncertet meghívott ifjú művészek tették teljessé. A most megjelenő impozáns csomagolású könyv jellegű kiadvány ezt az eseményt örökítette meg szórakozást nyújtva azoknak, akik jelen lehettek és azoknak is, akik nem lehettek részesei az előadásnak.

A koncerten közreműködtek: Bródy János (ének, gitár), Kirschner Péter (gitárok, dob, szintetizátor), Szeifert Bálint (basszusgitár), Szabó Ádám (harmonika), Prommer Patrik (dob), Roszik Hella (hegedű, vokál), Bakos Zita (zongora, vokál), Libor Laura, Szekeres András (vokál), Szauer Bianka (hárfa), Boros Mihály (zongora), Lugosi Dániel Ali (klarinét).

Bródy János és Kocsák Tibor Legyen siker című dalát néhány hete mutattuk be, ha lemaradtál volna róla, itt megnézheted. További információk Bródy János Facebook-oldalán.

Forrás: langologitarok.blog.hu

2020.03.31