Megalakult az Első Magyar Karantén-Színház


trip-hajo

Az utóbbi hetek történései után a TRIP Hajó legénysége nehéz, ám felelős döntést hozott. Mindennél fontosabb számukra a kultúra közvetítése mellett vendégeik biztonsága, egészsége, és a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben arra törekszenek, hogy mindenki számára optimális megoldást találjanak, senki se maradjon kultúra nélkül, ezért megalapították az Első Magyar Karantén-Színházat.

A virtuális társulat jelenlegi tagjai, Láng Annamária, Rába Roland, Vecsei H. Miklós, Trill Zsolt, Kamondy Ági, Georgita-Tenki Dalma, Martinkovics Máté, Jenővári Miklós, Balázs Júlia, Fabacsovics Lili, Divinyi Réka és Magács László március 16-án tartották „alakuló társulati ülésüket”, és további társulati tagokat keresnek.

Az Első Magyar Karantén-Színház első előadása Dennis Kelly After the End című felolvasószínházi darabja volt Láng Annamária, Rába Roland és Jenővári Miklós főszereplésével, amit március 16-án 19 órától láthatott a közönség a TRIP Hajó Facebook-oldalán, élő közvetítésben. A fellépő művészek mindannyian ingyen vállalták a fellépéseket, azonban ez a működési modell hosszú távon nem fenntartható, a TRIP Hajót működtető alapítvány a TRIP weboldalán közzétesz egy számlaszámot, ahová szeretettel várják a felajánlásokat.

TRIP sajtókommunikáció

2020.03.17