582

Csillagot kapott 50 Cent amerikai rapper a Hírességek sétányán


50-cent

Csillagot kapott 50 Cent, valódi nevén Curtis Jackson amerikai rapper, színész és producer a hollywoodi Hírességek sétányán. A 44 éves előadót régi barátja, Eminem méltatta a ceremónián, aki elmondta, hogy noha 2002-ről csupán halvány emlékei vannak, arra kristálytisztán emlékszik, amikor először találkozott 50 Centtel – írja a Variety című filmes portál.

„A karizma és a személyiség, minden illett a zenéje intenzitásához” ‒ idézte fel a rapper, aki annak idején Dr. Dre amerikai hiphop producerrel együtt karolta fel Jacksont, és segített neki a világ egyik legnépszerűbb rapperévé válni.

A queensi születésű 50 cent a 2003-ban megjelent Get Rich or Die Tryinʼ című albumával tett szert világhírnévre. Zenei karrierje mellett számos filmben játszott, egyebek között az albumával azonos – magyarul Pénzed vagy életed – címet viselő 2005-ös, félig önéletrajzi moziban, valamint a Mélyütés és a Gengszterzsaruk című alkotásokban. Emellett magánvállalkozásai vannak, és producerként is tevékenykedik.

Forrás: MTI


A kép a Wikimedia Commons szabadfelhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével ezen a linken található.

2020.02.13