183

Kultúrházak éjjel-nappal

2020. január 14-16.

VOKE Arany János Művelődés Háza (Győr, Révai utca 5., Szárnyaskerék épülete) csatlakozott a 2020. február 14-16. között zajló színes, országos kulturális kavalkádhoz. A szervezők jóvoltából lesz ismeretterjesztő előadás. kiállítás, sakktanoda, nyitott nap a Paletta Vizuális Műhelyben stb.

Pénteken 17 órától a MÁV-DAC Természetjáró Egyesület bemutatkozására kerül sor, „Határtalan túrák Európa tájegységein, hegyvidékein és városain keresztül. Házigazda: Csuka István az egyesület elnöke.

18 órától „Z E N – a hallgatás extázisa” címmel Fülöp Péter fotográfus tárlata kezdődik. A tárlatot megnyitja: Fabulya Andrea és Fülöp Péter. A megnyitó után filmvetítés: Z E N – Kelet - Nyugat címmel.

Szombaton 9-15 óráig a Paletta nyitott vizuális műhelyben gyerekeknek és felnőtteknek tart nyitott napot, Kissné Barna Borbála rajztanár.

10 órától, „Világjárás” Dr. Csóka Gézával: „Kína régen és ma - Peking, a Tiltott város, Nagy Fal” címmel láthatnak vetített képes előadást.

15 órától ezoterikus termékek bemutatójára várják az érdeklődőket az intézmény galériájába, ahol több előadást is hallhatnak az érdeklődő

Vasárnap délelőtt, 11 órától a Biblia szabadegyetem programja: „Jöjjön el a te országod - Jézus várása az egyháztörténelemben” címmel - Tóth Szilárd művelődéstörténész előadása.

Vasárnap délután, a rendezvénysorozatot, a 15 órakor kezdődő „Sakktanoda” zárja, ahová várják a sakk iránt érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a szervezők.

2020.02.06