Találjuk ki együtt!

Oscart nekik! – játékfelhívás

talaljuk-ki-egyutt-oscart-nekik-jatekfelhivas

Hogy pontosan kiknek? Tippeljenek, játsszanak velünk! Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája idén is 24 kategóriában díjazza a 2019-es év legjobb alkotásait és alkotóit.

A mozikedvelők alig várják, hogy eldőljön, kik vehetik át (amerikai idő szerint) február 9-én, vasárnap a hőn áhított, csaknem négy kilogramm súlyú, arannyal bevont szobrocskát. Ez alkalomból idén is játékra hívjuk mindazokat, akik érdeklődnek a filmművészet iránt! A hét hat napján – hétfőtől szombatig alkalmuk lesz arra, hogy a legfontosabb kategóriákban voksoljanak, vajon 2020-ban kik kapják majd az Oscar-díjakat. A kiválasztott kategóriák sorrendben: legjobb női mellékszereplő, legjobb férfi mellékszereplő, legjobb női főszereplő, legjobb férfi főszereplő, legjobb rendező, legjobb film.

Hogy még esetleg nem látták valamennyi filmet? Nem probléma! Segítünk dönteni! A Győri Szalon magazinban megjelenő cikksorozatunkban avatott kollégáink érveket sorakoztatnak fel minden jelölt mellett.

A tippeket a „diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail-címre várjuk február 9. vasárnap éjfélig akár naponta, akár egyben az összeset! A legtöbb díjazottat eltaláló játékosok könyvet, Győri Szalonos bögrét, egyéb apróságokat és egy „saját Oscart” kapnak ajándékba!

De vajon mire/kire is lehet tippelni:

- Ki lesz a legjobb női mellékszereplő?
- Ki lesz a legjobb férfi mellékszereplő?
- Ki lesz a legjobb női főszereplő?
- Ki lesz a legjobb férfi főszereplő?
- Ki lesz a legjobb rendező?
- Melyik lesz a legjobb film?

2020.02.02