Osonó Színházműhely: Ahogyan a víz tükrözi az arcot

A szombathelyi Weöres Sándor Színházban

Január 23-án, pénteken 19 órakor a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília Termében (Szombathely, Akacs M. u. 7.) az Osonó Színházműhely Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadására kerül sor. Az előadásra a jegyek 1600,- (felnőtt) és 1000,- (diák) Forintba kerülnek.

„Anyu. Félek. Sötét van. Hallasz engem? Figyelsz most rám?” (Osonó)

Megérett bennünk a vágy, hogy megmérjük a minket körülvevő társadalom lázát, és erről beszéljünk a színház eszközeit felhasználva. Előadásunk dokumentarista jellegű, amelyben a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat kutatjuk, így a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és az Istennel való találkozás lehetőségét. Hosszú beszélgetéseink és egyéni megnyilatkozásaink eredménye egy közös forgatókönyv lett. Ennek színházi térbe helyezésekor megtapasztaltuk a közösségi alkotás és határaink feszegetésének élményét, létrehozva lelkünk rezdüléseinek derűs vízióját és megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

„De tudnod kell, hogy van benned is, mint minden emberben, valami halhatatlan. A világ a tiéd is!” (Márai Sándor)

Szereplők: Bilibok Apollónia, Dani Karola, Daragics Bernadette, Kerekes-Salamon Csilla, Mucha Oszkár, Bene Ervin/ Kósa Tamás 
Rendező: Fazakas Misi
Technika: Bernát Szilárd
Videó: Stibál Róbert

További információ a Weöres Sándor Színház honlapján található.

2015.01.13