Játékvarrás egy mosolyért

Textilfigura-varrás, színes zsákvarrás infúziós palackokra és tündérkekészítés jótékony célra

jatekvarras-egy-mosolyert

Az Új Akropolisz Játékvarrás egy mosolyért címmel szociális akciót szervez a kórházak gyermekosztályának kis gyógyulói, valamint a GyőrMoson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ rászoruló kisgyermekei számára a FILO-Pontban (Kálóczy tér 15.) 2019. december 30-án (hétfőn) 17.30-kor.

Szociális akciónkon a kórházak gyermekosztályának kis gyógyulói részére fogunk vidám, színes zsákokat varrni infúziós palackjaikra. Ezenkívül tündérkéket és színes, filcből készült állatfigurákat is készítünk a GyőrMoson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ rászoruló kisgyermekei számára.

Minden eszközt, alapanyagot adunk, de ha a kedvenc varrókészleteddel, ollóddal szeretsz dolgozni, hozd magaddal nyugodtan. Akár családosan is érkezhettek, mert párhuzamosan a gyerekek is elfoglalhatják magukat hasonló kézműves tevékenységekkel.

A program ingyenes és nincs regisztrációhoz kötve, de megkönnyíti az anyag- és eszközigény tervezését, ha részvételi szándékodat előre jelzed a gyor@ujakropolisz.hu e-mail címen. A programba a délután során később is be lehet kapcsolódni.


Az Új Akropolisz önkéntesei szeretettel várnak minden csatlakozni vágyót életkortól, kézügyességtől függetlenül.

2019.12.23