Januárban Budapestre várják Paul McCartney-t


paul-mccartney

Paul McCartney-t, a Beatles együttes egykori basszusgitárosát és a rocktörténelem minden bizonnyal egyik legsikeresebb zeneszerzőjét Budapestre várják januárban. A fővárosi Akvárium Klubban ugyanis január 18-án a Let It Be című, utoljára kiadott Beatles album 50. évfordulóját ünneplik a magyar rajongók.

Az ünnepi alkalmon a The Bits, Magyarország legnépszerűbb, autentikus felállásban játszó Beatles emlékzenekara szólaltatja meg a fél évszázados nagylemez legjobb dalait, és debütál Let It Be Forever című új műsoruk egy nagyszabású show keretében.

Derecskei Zsolt, a The Bits zenekarvezetője elmondta: „Egyetlen kézfogásra vagyunk Paul-tól. Évek óta baráti kapcsolatot ápolunk Paul McCartney legendás, hegedű alakú basszusgitárjának készítőivel, a Höfner gitárgyárral, így személyesen tudtuk őt meghívni. Nick Wass, a Höfner cég marketingigazgatója rendszeresen tartja a kapcsolatot vele, és segített eljuttatni az üzenetünket Paul-nak. Tudjuk, hogy megkapta a meghívást, és nagyon várjuk a válaszát.”

A zenekar jelezte, ahogy megkapják Paul McCartney visszajelzését, mindenkit tájékoztatnak honlapjukon és Facebook-oldalukon.

A Let It Be Forever Facebook-eseménye itt található.

Forrás: TheBits.hu

2019.12.13