Falling in love – Rock&roll musical show Hántán

Bári Edit írása

falling-in-love

Forró nyári délután, még forróbb hangulat, színes jelmezek, pöttyös ruhák, elmaradhatatlan napszemüvegek és dübörgő rock ʼnʼ roll – mindez négy fantasztikus énekes-színész társaságában: Hántán 2019. július 6-án délután falunap keretében Falling in love – Rock&roll musical show címmel volt látható és hallható egy fergeteges koncert Molnár Ágnes, Horváth Melinda, Mohácsi Attila és Tihanyi Dániel előadásában.

Valóban lüktetett a rock and roll, visszarepítve bennünket a jampecok világába, abba a nosztalgikus „aranykorszakba”, amikor fiatal és idősebb generáció még az utcákon is Elvis Presley, Hungária vagy épp a Grease című musical fülbemászó dallamait dúdolta.

A koncert során olyan jól ismert melódiák csendültek fel, mint Presley világhírű Love Me Tender, It’s Now or Never (O Sole Mio) című dalai, a Grease-ből a szinte kultikussá vált Belehalok, a Zselé Villám és természetesen Fenyő Miklós, a magyar rock and roll jeles képviselőjének szerzeményei: Légy ma éjjel a társam, Csókkirály, Isztambul, Csavard fel a szőnyeget.

A felsorolás távolról sem teljes, azonban a hangulat dalról dalra fokozódott. A fellépők előadása magával ragadó, erőteljes és élénk volt, túlzás nélkül állíthatom, hogy a hántai falunap fénypontja. A négy művész együtt, ebben a formációban elvarázsolta a jelenlévőket.

Molnár Ágnes és Mohácsi Attila a Győri Nemzeti Színház kedvelt művészei, akik a különböző fellépések mellett a győri színházi előadásokon estéről estére nyűgözik le a publikumot.

Horváth Melinda magánénekes, zenepedagógus, a Maya trió szubrettjeként operett- és nosztalgiaműsorokkal lép fel országszerte két társával, Mohácsi Attilával és Kamenik Klaudiával.

Tihanyi Dániel a több mint 15 éves komáromi Magyarock Dalszínház színművésze, „Kisbér hangja”, számos előadás szereplője, aki a rock ’nʼ rollt nemcsak énekli, hanem remekül táncolja is.

Falling in love – egy könnyed, szórakoztató produkció négy csodás hanggal, négy elbűvölő előadóval. Molnár Ágnes, Horváth Melinda, Mohácsi Attila és Tihanyi Dániel ezen a délutánon a rock ’nʼ roll csodás „életérzésébe” kalauzolta a hántai közönséget egy pazar előadással.

Bári Edit
Fotók: Érsek Viktorné

2019.07.12