''Versekre képeket''

Felhívás

versekre-kepeket-iro-alkotok-klubja

A Versek & Képek 2019 költészet napi tárlat sikerére való tekintettel fotópályázatot hirdet az Író Alkotók Klubja Győr és Győr környéki kreatív szellemű fotósoknak, akiknek két hónap áll rendelkezésre, hogy a klubtagok verseire minél hangulatosabb és ihletettebb képeket készítsenek. A jelentkezési határidő június 30.

A legjobban sikerült, a költemények hangulatát vagy témáját legjobban megragadó fotókból kerül megrendezésre a Versek & Képek 2020 költészet napi tárlat a VOKE (Vasutas Országos Közművelődési- és Szabadidő Egyesület) Arany János Művelődési Ház (Révai utca 5-10.) kiállítótermében jövő év áprilisában. Összesen 40 kép lesz kiállítva, emellett a beküldött fotókból, valamint az Író Alkotók Klubjának költeményeiből elektronikus kötet is készül a Szavak a mélyből elektronikus folyóirat különszámaként, mely bekerül a Magyar Elektronikus Könyvtár periodika gyűjteményébe, az EPA-ba (Elektronikus Periodika Adatbázis).

Jelentkezni a csendhajo@gmail.com e-mail-címen lehet június 30-ig. Minden érdeklődő részletes pályázati kiírást kap. Kedvcsináló gyanánt az idei tárlatról olvassák el tudósításunkat, és tekintsék meg a hozzá tartozó fotógalériát!

2019.05.08