760

Ocho Macho: Az ég egy világon

Új zenekari felállással új dal

ocho-macho

Az utóbbi hónapok sok változást hoztak az Ocho Macho életébe. A megújult bandához csatlakozott Takács Roland Adrián (Kanóc), akit „A-kategóriás” basszusgitárosként jellemeznek a fiúk, Ya Ou Feng, aki vokalistaként színesíti a dalokat, valamint visszatért a zenekar korábbi trombitása, Csik Andor.

Az új felállás nagy lelkesedéssel vágott bele szinte azonnal a zeneírásba, ennek első eredménye pedig egy friss, lendületes dal lett, melynek címe Az ég egy világon. Stílusa, hangszerelése kicsit eltér az Ocho Machotól korábban megszokottól, de ez is a megújulás része.

Kirchknopf Gergő, a zenekar frontembere szerint a dal arról szól, hogy milyen rohanó világban élünk, daráljuk a hétköznapokat, nem vesszük észre a fontos dolgokat, elszalad mellettünk az élet. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy lassítsunk, álljunk meg, és figyeljünk magunkra, merjük megvalósítani az álmainkat, és örüljünk az életnek. Ha pedig sikerül elérni a kitűzött célokat, élvezzük a sikert, és legyünk hálásak.

A videoklipet Galler András „Indián” és csapata készítette a dalhoz, az énekes a közös munkáról a következőket mondta: „Ez volt az első közös munkánk Indiánnal. Elküldtük neki a dalt, és mindenben rá hagyatkoztunk. Nem szóltunk bele a koncepcióba, csak annyit kértünk, hogy a dal lendületéhez passzoljon a klip hangulata. Az egész napos forgatás eredménye végül egy ütős, látványos image video lett.

Az ég egy világon hamarosan már a koncerteken is hallható lesz.

Az idén 16 éves Ocho Machoval legközelebb Sopronban találkozhat a közönség február 16-án a Hangárban, a budapestiek pedig március 29-én az Ellátóházban. További információk a zenekar Facebookján.

Forrás: langologitarok.blog.hu

2019.02.06