Best of Győri Szalon 2018

Visszatekintés

best-of-2018

Az elmúlt évben 1518 cikket tettünk közzé a programajánlókat is beleértve. Ezek egyrészt saját írások, másrészt társoldalainktól, valamint a Magyar Távirati Irodától átvett anyagok vegyesen. Megnéztük, hogy melyek voltak a legnépszerűbbek.


Saját publikációk

Az év legolvasottabb tudósítása Ősze Mária tollából jelent meg hasábjainkon az István, a király rockoperáról a Győri Nemzeti Színház előadásában Kezünkben van egy nép és az ország sorsa címmel, Molnár György, a GYAK és a Győri Fotóklub Egyesület tagjának fotóival.

best-of-2018

A második legnépszerűbb írás 2018-ban Bári Editnek köszönhető, aki a Dance4you Táncstúdió 18. évzáró gálaműsoráról tudósított Táncfesztivál előtt egy fergeteges táncgála címmel.

best-of-2018

A harmadik cikk, mely legjobban érdekelte olvasóinkat tavaly, a Várostörténeti puzzle sorozatunk 100. része volt. Bedő Mónika Benes Pál gyáros, győri festőművész címmel ismertette meg az érdeklődőket egy kevésbé ismert győri polgárunk életművével.

best-of-2018

A negyedik legolvasottabb 2018-as megjelenésünk Berente Erika interjúja volt Göntérné Tatár Zitával Legyél te is mesehős! címmel egy pályázatról, melynek keretében győri kisdiákok filmet forgattak. Fotó: Vas Balázs.

best-of-2018

Ötödik legnépszerűbb tavalyi cikkünk is Berente Erika billentyűzetén készült az Olvasni jó show vetélkedőről Hogyan szűnt meg a Nagy Tökéj? címmel, nagyrészt saját fotókkal.

best-of-2018

A hatodik írás, mely a legnagyobb érdeklődést aratta az elmúlt évben, tmoni interjúja volt a Győri zenekarok sorozatunk keretében a Hoppáréval.

best-of-2018

A hetedik cikk a listán Molnár Györgynek, a GYAK és a Győri Fotóklub Egyesület tagjának a beszámolója Lakatos Gy. László jubileumi kiállításáról Lakatos Gy. László 75 éves címmel, és – természetesen – saját fotókkal.

best-of-2018

2018-as népszerű tartalmaink listáján a nyolcadik Szabados Éva interjúja Kocsis Rozival A saját olvasmányélménynek nincs határa címmel, mely a Mutasd a könyvespolcod, megmondom, ki vagy sorozat első részeként jelent meg. Fotók: Hatvaniné Ragány Klára.

best-of-2018

A kilencedik a sorban szintén a Várostörténeti puzzle sorozat egy darabja, mely Antaliné Hujter Szilvia tollából került ki Gázlámpák Győr utcáin címmel.

best-of-2018

Végül, de nem utolsósorban 2018 tizedik legolvasottabb írása Szabados Éva beszámolója volt a 22. Országos Baba és Mackó Kiállításról Vas Balázs fotóival.


Átvett tartalmak

best-of-2018

Az év során a társoldalainktól átvett cikkek közül a legnagyobb érdeklődést Pálffy Lajos Vár millió téglából című írása keltette, mely a Forum Hungaricum hasábjain jelent meg a győri várról.

best-of-2018

A második legnépszerűbb átvett publikációnk 2018-ban Simon Attilától a Jo Nesbø legjobb nyomozója: Harry Hole volt az Olvasóteremből.

best-of-2018

A harmadik legolvasottabb átvett tartalom a tavalyi évben Vajda Judit filmkritikája volt Szász János A hentes, a k*rva és a félszemű című filmjéről, mely a Filmkultúra magazinban jelent meg Barbárok címmel.

best-of-2018

A 2018-as lista negyedik tagja egy MTI-s hír, melynek győri vonatkozása van: Csokonai Vitéz Mihály-díjat kapott Wenczel Imre drámapedagógus a magyar kultúra napján.

best-of-2018

Végül az előző év ötödik legkeresettebb írása szintén a Forum Hungaricum oldalairól származik, Pálffy Lajos tollából. A Vár rajza karóba húzással a pápai várról szól.

Győri Szalon

2019.01.07