Sünkarácsony

A Kiskalász zenekar ünnepi gyerekkoncertje

December 29-én, hétfőn délelőtt 10 óra 30-kor a Richter-teremben (Aradi vértanúk u. 16.) a Kiskalász zenekar ünnepi gyerekkoncertjeként Bartos Erika megzenésített verseivel Sünkarácsony lesz. A jegyek 2490,- forintba kerülnek.

A Kiskalász zenekar a Richter-terembe várja Bartos Erika megzenésített verseivel a kedves érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egy igazi, ünnepi, interaktív családi koncertre! A zenekar 2009-ben alakult, eddig három nagy sikerű lemezük jelent meg: Zsákbamacska, Százlábú és a Hepehupa. Dalaik nemcsak a szülők és gyermekeik, hanem a szakma tetszését is elnyerték, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az első album, a Zsákbamacska 2012-ben Aranylemez lett, és lemezeikkel több eladási listának is állandó tagjai. Ezenkívül jelölték a Zsákbamacska és a Százlábú albumokat a legjobb öt között Fonogram-díjra, és rendszeresen, óriási sikerrel koncerteznek országszerte.

Az ünnepi gyerekkoncertre a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a jegyelővételről a Richter-terem honlapján lehet tájékozódni.

2014.12.19