SingSingSing 2 – musicalshow

Soproni Petőfi Színház

December 27-én és 28-án 15 és 19 órakor a hatalmas soproni közönségsiker után újra jön a SingSingSing musicalshow második része! Világslágerek, sztárparádé, géppuskalábú táncosok, fergeteges hangulat, új díszlet és látványvilág várja a közönséget a Soproni Petőfi Színházban (Petőfi tér 1.).

A produkcióban többek között olyan musicalekből hallhatnak és láthatnak részleteket a nézők, mint a Rómeó és Júlia, az István, a király, a Moulin Rouge, az Aida, a Diótörő, a La Mancha lovagja vagy éppen a Notre Dame-i toronyőr. Tucatnyi musical több mint harminc dala kap helyet a soproni SingSingSing második kiadásában!

Szakál Attila rendező–koreográfus csapatában újra színpadra lépnek a Soproni Petőfi Színház művészei, s mellettük a műfaj népszerű képviselői is ellátogatnak városunkba. Így természetesen ebben a show-ban is szerepelnek a Vastag testvérek, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Halas Adelaida, Végvári Eszter, Mészáros Árpád Zsolt, Feke Pál, Szomor György és még sokan mások!

Szereplők: Feke Pál, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Végvári Eszter, Fésűs Nelly, Halas Adaleida, Buch Tibor, Horváth Andor, Savanyu Gergely, Szőcs Erika, Simon Andrea

További szereplők: Balogh Fanni, Csernus Anita, Csekő Brigitta, Lukács Levente, Lukácsi Laura, Nagy Attila József, Nagy Miklós, Perovics Eszter, Stánicz Zoltán, Szabó Gábor, Szakál Attila, Szalai Dóra, Száraz Dávid, Szeles Tamás, Szóka Roland, Tiszolczi Lilla, Zsár Melinda...

Jelmez – Kis Katalin

Koreográfus, rendező – Szakál Attila

Jegyinformáció: http://www.soproniszinhaz.hu/jegyinfo.html

2014.12.17