1135

Karácsonyi ének

Flesch Központ

December 18-án csütörtökön, 15 órakor játssza a Görbetükör Színi Társulat Charles Dickens Karácsonyi ének című darabját a Flesch Központban (Győr, Erkel F. u. 14.) a Móra bérlet keretében.

Az előadás két felvonásos (kb. 100-110 perc).

„Az 1800-as évek Londonja, karácsony idején. Az ünnep iránt semmilyen kötődést sem érez Ebenezer Scrooge, a kapzsi és szívtelen öregember. Egész életében csak a pénz érdekelte, az érzelmekre, az emberi kapcsolatokra nem pazarolt időt. Ám ez a karácsony más, mint a többi. Scrooge-ot meglátogatja a múlt, a jelen és a jövő karácsony szelleme, akik magukkal viszik egy időutazásra. Szembesítik addigi kiábrándító életével, érzéketlenségével és hamarosan bekövetkező halálával. A fösvény és mogorva vénember kap egy utolsó lehetőséget, hogy átértékelje az életét, és nemcsak a saját, hanem környezete sorsát is megváltoztassa.”

A varázslat a Görbetükör Színi Társulat különleges előadásában egy óriási könyv formájában jelenik meg a színpadon, melyet kinyitva moziszerű élmény keveredik a valósággal. A szereplők egyszer a színpadon, egyszer a vásznon is láthatóak lesznek…

További információ a Móra bérlet előadásairól a Flesch Központban itt.

2014.12.09