Kertmozi Győrben

Júliusi ajánló

kertmozi_gyor

Mikor néztek filmet utoljára a szabad ég alatt? Szúnyogriasztót és egy könnyű pulóvert elő, próbálják ki! A vetítéseket a Rómer Ház és az I love mozi kínálja (Győr, Teleki Sándor u. 21.). A belépődíj kedvező, a hangulat pedig nagyszerű.

2018. 07. 17. 21.00 – Ingyenes kertmozis vetítés
Kutyaszorítóban. Amerikai thriller. Rendező: Quentin Tarantino. Vetítési idő 99 perc. 18 éven felülieknek ajánlott.
Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje digitálisan felújítva visszatér a mozikba. A jellegzetesen „tarantinós” történetben öt, egymás számára teljesen ismeretlen férfi összeáll a tökéletes bűntény elvégzésére. Nem ismerik egymás valódi nevét, színek szerint szólítják egymást. A gyémántrablás után azonban a rendőrség túl gyorsan a nyomukra bukkan, és a rablásból pillanatok alatt vérfürdő lesz. Egyértelmű, hogy valaki közülük besúgó volt, hiszen a rendőrség szinte azonnal ott volt a nyomukban. Már csak azt kell kideríteni, hogy melyikük az…

2018. 07. 19. 21.00 - Ingyenes kertmozis vetítés
Sztálin halála. Feliratos francia-angol vígjáték. Rendező: Armando Iannucci. Vetítési idő 106 perc. Megtekintése 16 éven felülieknek javasolt.
1953 márciusában a nagy vezér meghalt, és milliók gyászolták Moszkva utcáin. Ám volt néhány ember, akinek a gyász helyett valami egészen más dolog jutott. Hruscsovnak és a vezetés többi tagjának ki kellett találnia, hogyan tovább, ezzel pedig őrült harc vette kezdetét az utódlásért. Armando Iannucci rendező az "Egy kis gubanc" című filmmel tette le névjegyét, ám az igazi ismertséget az Alelnők című tévésorozat hozta, amely számos Golden-Globe jelölést és Emmy-díjat tudhat magáénak.

2018.07.22. 21.00 - Ingyenes kertmozis vetítés
Love and Lemons - Az igaz szerelem receptje. Rendező: Teresa Fabik. Feliratos svéd romantikus vígjáték. Vetítési idő 99 perc. Megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott.
Egy romantikus vígjáték, szerelemről, barátságról és bátorságról. Agnes kitűnő séf, imádja a munkáját, boldog párkapcsolatban él, és van egy barátja, akire mindig számíthat. Minden csodásan alakul az életében, azonban hirtelen minden megváltozik. Ugyanazon a napon elveszíti az állását, szerelme kiadja az útját. Kis idő elteltével barátjától kap lehetőséget, hogy társtulajdonosként beszálljon egy újonnan nyíló étterembe, ami jó alkalomnak ígérkezik, hogy rendbe tehesse darabokra hullott életét. Ehhez azonban mindent kockára kell tennie.

2018.07.26. 21.00 - Ingyenes kertmozis vetítés
Moszkva tér. Magyar játékfilm. Rendező: Török Ferenc. Vetítési idő 88 perc. Megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott.1989 tavasza. Az ország változások előtt áll, állandó kapkodások jellemzik a helyzetet szinte minden területen. Petya, az érettségi előtt álló gimnazista most ünnepli 18. születésnapját. Barátaival a Moszkván találkoznak, hogy hozzájussanak a bulicímekhez, aztán fel a hegyre, buliról bulira, majd hajnalba újra a Moszkva térre egy reggeli hamburgerre, aztán tűzés haza. Ballagás, majd a kaotikus érettségi…

A kép az everystockphoto.com szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.

2018.07.09