Konfliktuskezelési tréning

FILO-Pont

konfl

Április 28-án szombaton, 15 órakor Konfliktuskezelési tréningen vehetnek részt az érdeklődők a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.). A tréning témái között szó lesz önismeretről, nézőpontváltásról, kommunikációs stílusokról és az asszertív módszerről. A konfliktuskezelési stratégiák és stílusok gyakorlati alkalmazását feladatokkal tehetik próbára a résztvevők.

A mindennapjainkban előforduló konfliktushelyzetekben legtöbbször ösztönösen szoktunk reagálni a korábban kialakított viselkedési mintáink alapján, és gyakran nem is vagyunk tudatában annak, hogy mit teszünk. A problémáink tudatos és hatékony megoldásához fontos, hogy felismerjük saját kommunikációs és konfliktuskezelési stílusunkat, és szükség esetén új és hatékonyabb módszereket sajátítsunk el. A konfliktusok megoldásához a csak nekünk kedvező lehetőségek helyett kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozására van szükség. Így válik megvalósíthatóvá a mások szükségleteit is figyelembe vevő önérvényesítés.

A tréninget azoknak ajánlják, akik tudatosabbak szeretnének lenni konfliktuskezelésükben, van kedvük „szembesítő módon” ránézni az életükre, és szeretnének fejlődni a konfliktusok hatékony, mindenki számára kedvező megoldást hozó kezelésében.
Regisztráció szükséges legkésőbb április 27. péntek 12 óráig e-mailben. Információ és jelentkezés: gyor@ujakropolisz.hu
Részvételi díj: 3500 Ft, kedvezménnyel: 2500 Ft.
Az esemény Facebook oldala.

2018.04.18