Advent a Zichy Ferenc Látogatóközpontban:

A Szent Efrém Férfikar hangversenye, kreatív műhely és betlehemi műsor

December 14-én vasárnap, 10 és 14 óra között adventi kreatív műhely lesz a Zichy ferenc Látogatóközpontban (Káptalandomb 11.), 16.30-tól pedig a Szent Efrém Férfikar adventi koncertje a Bazilikában (Győr Káptalandomb 11-13.). Jegyárak: 300 Ft/1500 Ft.

Advent harmadik hétvégéjén szeretettel várják a gyermekeket és szüleiket egyaránt kézműves foglalkozásra. Készíthetnek kedves ajándékokat szeretteinknek! A foglalkozásokat adventi hangulatban, szakavatott kezek segítségével vezetik. Belépő: 300 Ft.

A Zichy Ferenc Látogatóközpont adventi programsorozatának harmadik vasárnapján, Bubnó Tamás Liszt-díjas művészeti vezető közreműködésével nagyszabású koncertre hívja a keleti és nyugati egyházzene kedvelőit. A vokális együttes tagjai kivételes hangi adottságokkal és zenei képzettséggel rendelkező énekesek, akik koncertjükkel igyekeznek felejthetetlenné tenni az adventi várakozás idejét. Belépőjegy: 1500 Ft, mellyel a Zichy Ferenc Látogatóközpont kiállítási helyszínei is megtekinthetőek.
Jegyek elővételben és a helyszínen iskaphatók: Zichy Ferenc Látogatóközpont. Elérhetőség: +36 96/ 524-64

December 21-én (vasárnap) 17 órakor betlehemi műsort láthatnak az érdeklődők. A 708. sz. Rómer Flóris cserkészcsapat zenés hagyományőrző betlehemi műsorral várja az érdeklődőket a Káptalandombon, az Apor Vilmos-szobornál. Ingyenes rendezvény.

2014.12.04