1163

Találjuk ki együtt!

Oscart nekik! - játékfelhívás

talaljuk-ki-egyutt

Hogy pontosan kiknek? Tippeljenek, játsszanak velünk! Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája 24 kategóriában díjazza a 2017-es év legjobb alkotásait és alkotóit. 

A mozikedvelők alig várják, hogy eldőljön, kik vehetik át március 4-én, vasárnap a hőn áhított, csaknem négy kilogramm súlyú, arannyal bevont szobrocskát. Ez alkalomból játékra hívjuk mindazokat, akik érdeklődnek a filmművészet iránt! A hét hat napján - hétfőtől szombatig alkalmuk lesz arra, hogy a legfontosabb kategóriákban voksoljanak, vajon idén ki kapja majd az Oscar-díjat. A kiválasztott kategóriák: legjobb film, legjobb rendező, legjobb férfi főszereplő, legjobb női főszereplő, legjobb férfi mellékszereplő, legjobb női mellékszereplő.

Hogy még nem látták a filmeket? Nem probléma! Segítünk dönteni! A Győri Szalon magazinban megjelenő cikksorozatunkban avatott kollégáink érveket sorakoztatnak fel minden jelölt mellett.

A tippeket NEM nyilvános kommentben, hanem a „diszol@gyorikonyvtar.hu” e-mail címre várjuk vasárnap éjfélig akár naponta, akár egyben az összeset! A legtöbb díjazottat eltaláló játékosok könyvet, Győri Szalonos bögrét, régi Győrt ábrázoló hűtőmágnest és egy saját Oszkárt kapnak ajándékba!

2018.03.04