Tankcsapda koncert

A komáromi Csokonai Művelődési Központban

December 13-án, szombaton 19 órakor a komáromi Csokonai Művelődési Központban (Kelemen L. u. 7.) a Tankcsapda zenekar ad koncertet 25. jubileumi turnéjuk állomásaként. Vendégként fellép a Phoenix RT, a jegyek elővételben 2999,- Forintba, a helyszínen 3499,- Forintba kerülnek.

Az idén a megalakulásának 25. évfordulóját ünneplő Tankcsapda zenekar épp a hivatalos születésnapra tervezi az új sorlemez megjelenését, melynek címe Urai vagyunk a helyzetnek. Lukács Laci szerint ha valaki meghallgatja a lemezt, szembesülni fog azzal, hogy nagyjából minden dal egy kicsit más, az Urai vagyunk a helyzetnek olyan lemez lett, mint amilyet szerettek volna. A lemezmegjelenést követően folytatódik a 25 éves jubileumi országjárás, 30 állomásos turnén vesz részt a Tankcsapda, amit december 27-én nagyszabású koncerttel zárnak a debreceni Főnix Csarnokban.

Jegyek elővételben a PartyZoo Jegyirodában (Győr, Liezen-Mayer út 120., Vasvári Pál út –Liezen Mayer út sarok), vagy online a Ticketportálon is kaphatók. További információ az esemény hivatalos Facebook-oldalán található.

2014.12.03