Tudósok és tudósjelöltek

A győri Tehetségnapon

11-22mentorbagoly

A Széchenyi István Egyetem 2017. november 22-én (szerdán) huszonkilencedik alkalommal rendezi meg a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát;s nyolcadik alkalommal kerül sor a Tehetségnapra, vagyis a TMDK-hoz kapcsolódó programok egész napos rendezvénysorozattá váltak.

A Tehetségnap 8:30 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitója a Művészeti Kar hallgatóinak előadásával veszi kezdetét. A helyszín a D-1-es nagyelőadó. A Mestertanár Aranyérem Díjjal kitüntetett két széchenyis oktató. dr. Stumpf István egyetemi tanár, alkotmánybíró (Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar) és dr. Konczosné dr. Szombathelyi Márta egyetemi docens, az intézményi Tudományos és Művészeti Diákköri Tanács elnöke (Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar) köszöntésével folytatódik a program. Ezt követően két Pro Scientia érmes, dr. Hegyháti Máté tudományos főmunkatárs (Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar) és dr. Csitei Béla PhD hallgató (Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar) eddigi életútját, eredményeit mutatják be.
A szakmai program a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia szekcióival 9:30-kor folytatódik. 

A nap részletes programjai az alábbi oldalról érhetőek el: http://tdk.sze.hu/kezdolap-1/tmdk-es-tehetsegnap-programja-2017-osz

2017.11.16