3404

Kisalföldi Kocka Kör

Nemcsak „kockáknak”

Alakuló gyűlését tartotta a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (köszönet a helyszínért) néhány lelkes LEGO-t szerető felnőtt. A klubélet megalakulása mellett az döntött, hogy kulturált körülmények közt tudjanak találkozni, bemutatni egyéni alkotásaikat, valamint közös alkatrészrendeléseiket (igen, ilyen is lehetséges már) össze tudják hangolni.

A tagok soraiban van gyári munkás, szellemi foglalkozású, de egyetemista is, hiszen a „játék” öröme kortalan, nemtelen és képzettségtől független. Játékot írtam, de néha ez már-már egyéni önkifejezési eszköz is, amit a különböző, új és új könyvek, valamint rengeteg honlap is bizonyít.

A terveik közt szerepelnek rendszeres összejövetelek, ahol az építési tapasztalataikat szeretnék megosztani minden érdeklődővel, valamint börzézésre (cserebere) és bemutatókra is sort kerítenének. Szívesen várnak minden érdeklődőt, a közösség Facebook-oldalán pedig a következő találkozók időpontjairól is értesüléseket szerezhetünk.

Fotók: Csendes Richárd


2014.11.19