1451

Bezerédj Teadélután Kovács „Koko” Istvánnal


Március 26-án, csütörtökön 18 órakor a Bezerédj-kastélyban (Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.) Bezerédj Teadélutánra kerül sor Kovács „Koko” István olimpiai és világbajnok ökölvívó vendéggel. A díjtalan rendezvényen Kovacsics Marcsi lesz a beszélgetőtárs.

Kovács István amatőr pályafutásának csúcsa az 1996-os olimpiai és 1997-es világbajnoki cím megnyerése volt. Ezt követően profi versenyzőként a WBC nemzetközi bajnoka, profi Európa-bajnok és WBO világbajnok. Eredményei: 22 győzelem (11 KO) és egy vereség. 2002-ben visszavonult. Nem szakadt el azonban a sporttól: gyermekekkel szeretteti meg az ökölvívást, a MÖSZ meghatározó elnökségi tagja, az RTL Klub, a SportKlub és a Lánchíd Rádió állandó munkatársa. 2002-ben Boxutca néven éttermet nyitott. Ezen az estén a személyes találkozás mellett több relikviáját is megtekinthetik az érdeklődők.

A kép a Wikimedia Commons szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.

2015.03.16