3639

LEGO kiállítás

Az ETO Parkban

Március 7-én, szombaton 10 órakor hatalmas LEGO® kiállítás nyílik az ETO Park Élményközpont földszintjén (Nagysándor József utca 31.). A megnyitón ingyenes kvízjáték, tengernyi LEGO kocka, izgalmas feladatok várják az érdeklődőket. A kiállítás 500,- (gyerek), 700,- (felnőtt), és 2000,- (családi) Ft-ért látogatható március 14-ig.

A HUNLTC és a Retrotoys közös kiállításán óriási terepasztalokat láthatnak az érdeklődők, többek között viking, kalóz, Star Wars, középkor, western, Space, DUPLO, Friends és Chima témában. Részletgazdag LEGO® város vasúthálózattal, Mindstorms LEGO® robotok, Technic járgányok és vendégkiállítók egyedi kreációi is helyet kapnak ezen a LEGO® kiállításon. A látogatók részt vehetnek egy kvízjátékon is, az ingyenes LEGO® játszóházban pedig játszóasztalokkal és LEGO®DUPLO® kockamedencével várják a kicsiket és nagyokat. A LEGO Kiállításon kívül minden program ingyenes!

A gyerekek március 7-én és 8-án a Rohamosztagos küldetés izgalmas feladatain vehetnek részt, ahol találkozhatnak a Star Wars szereplőivel, szombaton és vasárnap 10-17 óra között. A rendezvényen való részvétel ingyenes!

A kiállítás nyitva tartása március 7-14. között:
hétfő – csütörtök: 14-20
péntek – szombat: 10-20
vasárnap: 10-18

A kiállítás belépőjegy árai:
Gyerek: 500 Ft
Felnőtt: 700 Ft
Családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek): 2000 Ft


A kép a Wikimedia Commons szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.

2015.02.25