Mindenkinek van egy mániája!

I. Győri Börze

A Győri Börze 2015. június 7-én (vasárnap) 9-től nyitja kapuit a Duna Center 2600 négyzetméteres csarnokában. Az Antikexpo Kft. 17 éve kezdte el a Győri Régiségvásár szervezését, ami azóta is vonzza a látogatókat. Az embereknek igényük van a találkozókra, tartalmas időtöltésre. Most szeretnének szélesebb réteget megszólítani, ezért az alábbi területeket szervezték össze egy fedél alá:

1. Gyűjtői börze: régiség, numizmatika, filatélia, könyv, ásvány, óra

2. Ötlet börze: újítók, technikai érdekességek, redesign, kézműves tárgyak, 3D technológia, faragás, festés. Kiemelt érdeklődésre számíthat az ötlet rész, ide várjuk a technikai érdekességeket, újítókat, kézműves alkotásokat, egészséges életmódhoz, táplálkozáshoz tippeket.

3. Modell-makett börze: vasúttól a drónokig

4. Kortárs művészek kiállítása: Csermák Zsuzska, Dubi Árpád, Farkas Zsuzsa, Farkas Vajk, Kurcsis László, Németh Hajnal Aurora, Papp-Farkas Éva, Papp Norbert, Szabadvári Attila, Szabó Gergely, Szarka Fedor Guido stb.

5. Gyűjtemények bemutatkozása: repüléstörténet, bagoly-, gyűszű-, jelvény-, kitüntetés-gyűjtemény stb.

6. PMMM - asztali beszélgetés (Politikus, Művész, Mecénás, Médiaszakember)

7. 100,-Ft- os árverés, minden tárgy licitje 100,-Ft-ról indul.

A rendezvény -csakúgy, mint a Győri Régiségvásár- családoknak is szól. Mivel egész napos rendezvény, ezért menü, szendvics, sütemény is kapható lesz, amit kávéval, teával, üdítővel, borokkal lehet leöblíteni.

Meghívottak között szerepelnek, iskolák, óvodák, egyesületek, nagycsaládosok is. Rajtuk kívül 50%-os kedvezményt kapnak a belépő árából, akik jó állapotú játékot hoznak magukkal, amit a szervezők felajánlanak a Győri Anya-Csecsemő- és Gyermekotthon számára.

2015.05.27