Gyermeknapi programok Győrben


Király Kis Miklós a Vaskakas Bábszínházban, Győri Gyermek Piknik az Aranyparton, városnézés és számtalan érdekes program várja a gyerekeket városszerte a Gyermeknap alkalmából május utolsó hétvégéjén.

Május 27-én szombaton, 10 órakor a gyerekek a Batyu Színház meseelőadását nézhetik meg Hófehér és Rózsapiros címmel és kézműves foglalkozáson vehetnek részt az Újvárosi Művelődési Házban. További információ itt.

Május 27-én, szombaton 9.25 órától kerül sor a IV. Ménfőcsanaki Családi Sport- és Gyermeknapra a Bezedédj úti sportpályán. További információ az esemény Facebook-oldalán.

Május 28-án vasárnap, 10 órakor kezdődik és 18 óráig tart a Győri Gyermek Piknik a Generációk Háza szervezésében. Helyszín: Győr, Aranypart II. Az érdeklődők sok érdekes játékban vehetnek részt, próbára tehetik ügyességüket a különféle akadálypályákon, kipróbálhatnak sokféle játékot, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak majd a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, óriástársasok, körhinta és sok egyéb színes program várja az Aranypartra látogatókat. A részvétel ingyenes.
További információ itt.

Május 28-án vasárnap, 11 órakor Gyereknapi matiné lesz a Vaskakas Bábszínházban. A Király Kis Miklós című előadást tekinthetik meg a gyerekek. Rendező: Tengely Gábor Blattner Géza-díjas. A mese megtekintése minden gyermek számára ingyenes! További információ itt.

Szintén május 28-án 14 órakor "Győr gyerekszemmel" címmel indul séta a városban. Ismét várják mindazokat a gyerekeket és szüleiket,nagymamákat, nagypapákat, akik szeretnének egy kicsit másképp ismerkedni Győr múltjával, jelenével és jövőjével. A sétát vezeti: Csobayné Pintér Éva. Találkozás: Dunakapu tér, Pulzus A program részvételi díja a Gyereknapon 1000 Ft/fő, az első 10 jelentkező egy embert díjmentesen hozhat magával. A programokra előzetes bejelentkezés szükséges! idegenvezetes.gyor@gmail.com e-mail címen vagy telefonon 30/2949174

Az ünnepen az Állatkert is egész napos tréfás programokkal, mókás kalandokkal, állatbemutatóval, ügyességi játékokkal és játszóházzal várja a gyerekeket. Helyszín: Állatkert (Kiskút liget). További információ itt.

A kép a Wikimedia Commons szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével itt érhető el.

2017.05.18