Gyárlátogatás az Audi Látogatóközpontban


Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. Látogatói Központja (Kardán u. 1.) gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során a 2013. június 12-én felavatott járműgyárának prés- illetve karosszériaüzemébe valamint motorgyártási folyamatába nyerhetnek bepillantást. A járműgyár összeszerelő üzeme 2015. januárjától várja a kedves látogatókat.

A programokat magyar, német és angol nyelven kínálják a látogatóknak. Részvételi szándékát regisztráció útján jelezheti. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a megadott e-mail címre. Maximális csoportlétszám 20 fő (nagyobb létszám esetén kérjük két egymást követő időpontra regisztráljon). Gyermekek a gyárat 12. életévük betöltését követően látogathatják. A látogatói útvonalak mindegyike akadálymentesített, de a még hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérik a kerekes székes vendégeket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailen külön jelezzék!

Látogatás típusok:

Látogatás a járműgyár prés-illetve karosszériaüzemében - A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.

Látogatás a motorgyártásban - A gyárlátogatás időtartama kb. 1,5 óra.

Logisztika az Audi Hungariánál - E témavezetés a hatékony logisztikai folyamatok komplex kihívásait és a modern megoldásokat járja körbe.

APS (Audi Termelési Rendszer); LEAN eszközök és módszerek alkalmazása az Audi Hungariánál

Motorszerelde és mechanikus megmunkálás

"Képzés testközelből" – egyedi időpont egyeztetés szükséges

Környezetvédelem -Természetvédelem, mindkettő alapvető vállalati érdek

Munkabiztonság -az értékteremtési folyamat szerves része - egyedi időpont egyeztetés szükséges!

Időpont egyeztetés céljából vegye fel a kapcsolatot a Látogatói Központ munkatársaival!

Belépőjegy árak: Felnőtt jegy: 800 Ft / fő, Kedvezményes jegy: 400 Ft / fő (diák, nyugdíjas, mozgássérült), Témaspecifikus látogatások díja:1500 Ft / fő. Fizetés a helyszínen lehetséges; készpénzzel (Ft) vagy bankkártyával. Diákjegy vásárlása esetén diákigazolvány felmutatása szükséges.

További információ: https://audi.hu/hu/gyarlatogatas

2014.11.24